Diensten

ASSESSMENTS

Nassau Group is al meer dan 15 jaar actief in het afnemen van verschillende assessments. In deze tijd is het van cruciaal belang om de juiste en beste mensen aan te trekken en te behouden die nu en in de toekomst het verschil kunnen maken. Assessments helpen bij het nemen van de juiste beslissing en kunnen organisaties faciliteren in het besluitvormingsproces bij selectie- en ontwikkelvraagstukken.

Nassau Group helpt organisaties nationaal en internationaal bij de objectivering van hun menselijk kapitaal.

Wij werken met innovatieve online assessment instrumenten die leiden tot heldere en geobjectiveerde data en uitkomsten.

Deze uitkomsten maken het makkelijk om organisaties te helpen bij het volbrengen van hun ambities en organisatie doelstellingen.

Nassau Group werkt voor opdrachtgevers die willen investeren in hun menselijk kapitaal. Wij zijn betrokken Consultants die het beste uit mensen willen halen.

Al ruim 25 jaar identificeren we talent, beoordelen we het potentieel van mensen en dragen we bij aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben een snelle, kwalitatief goede aanpak gecombineerd met een pragmatische ‘hands-on’ mentaliteit. Wij zijn zeer betrokken en hebben persoonlijke aandacht voor al onze klanten en kandidaten.

Meer informatie over assessments.

Meer informatie?
logo-nassau
Streep

Instrumenten, partners en keurmerken