Diensten

Campus Recruitment &
Young Professionals

Campus Recruitment; bachelors en masters met 0 tot 2 jaar werkervaring
Het uitgebreide netwerk van ImpressiveGreenApple aan de hogescholen en universiteiten in Nederland, maakt dat wij in een vroeg stadium de beste afstudeerders spreken en begeleiden. We bieden workshops en trainingen, we geven cv checks en nodigen toptalent al ruim voor het afstuderen uit voor een eerste kennismaking. Met als resultaat; een geselecteerde doelgroep van afstudeerder kent ons en erkent ons als de partij voor de eerste stap op de arbeidsmarkt.

Onze opdrachtgevers profiteren van deze aanpak, wij kunnen gericht contact leggen met praktisch alle afstudeerders, voor startposities en traineeships.

Het meest actief zijn wij op de faculteiten, Bèta, techniek, IT, bedrijfskundig en economisch.

Lees meer over onze werkwijze voor het werven van jong talent.

Young Professionals;  de 2e en 3e carrière stap
Young Professionals; hier vind je het echte top potentieel; goed opgeleid, ambitieus en kritisch, de eerste successen geboekt en vaak ook geleerd van een mislukking, een lastige samenwerking of een veel eisende manager.

Wij kennen deze groep vaak al vanuit de studietijd, wanneer zij kiezen voor een eerste baan. Middels kandidatenpools houden we contact, en staan klaar wanneer de volgende stap aan de orde komt.

Lees meer over onze werkwijze voor het werven van Young Professionals.

Meer informatie?
logo-iga
Streep

Instrumenten, partners en keurmerken