Diensten

HR Consultancy

Nassau Group biedt een netwerk van gespecialiseerde partners voor executive coaching & consultancy. Verandervraagstukken op individueel, team- en organisatieniveau. Onze consultants zijn ervaren business leiders, die inzetbaar zijn als klankbord, als externe adviseur en als interim manager. Zij faciliteren het denkproces in workshops voor kleine en grotere groepen, geïnspireerd door de huidige of gewenste organisatiecultuur en behoefte.

HR vraagstukken op het gebied van talent management, organisatie- en carrièreontwikkeling en mobiliteit volgen direct uit strategie en ambitie, zowel van de organisatie als van de medewerkers. Advisering op het gebied van Organisational Design (OD), kwaliteit van interactie en communicatie en – waar nodig – systeem dynamiek zijn enkele ervaringsgebieden die onze consultants kunnen inzetten.

Toekomstbestendig leiderschap vormt de kern van de HR consultancy projecten, die Nassau Group uitvoert voor bedrijven en organisaties, binnen de overheid, olie & gas|technologiesector, zorg en maakindustrie, nationaal en internationaal.

Wij zijn in staat snel en effectief consultants te mobiliseren, die passen bij uw vraagstukken als opdrachtgever. Onze consultants kunnen luisteren en analyseren, zonder oordeel, met inlevingsvermogen.

Meer informatie over HR Consultancy.

Meer informatie?
logo-nassau
Streep

Instrumenten, partners en keurmerken