Diensten

Loopbaanbegeleiding &
Outplacement

People11 biedt resultaatgerichte ondersteuning, waarbij de begeleiding van werk naar werk centraal staat. Ieder traject is persoonlijk en wordt afgestemd op hetgeen de werknemer/coachee nodig heeft.

We bieden een basispakket van zeven sessies aan dat vervolgens op maat kan worden aangevuld met verdiepende sessies. In het basistraject krijg je alle essentiële handvatten om de stap te zetten naar nieuw werk dat bij je past.

In aanvulling op het het basistraject kan de werknemer/coachee kiezen uit zes verschillende extra verdiepende sessies, die het beste bij zijn/haar wensen aansluiten.

BasiSpakket

- 7 sessies met persoonlijke coach
- Na elke sessie ontvang je een korte samenvatting en een actielijst van je coach
- Doorlooptijd 6 - 8 weken

1

Verkennende ontmoeting

Vrijblijvende kennismaking met de coach. Belangrijk is dat er een wederzijds vertrouwen is en dat verwachtingen worden uitgesproken. De inhoud van het programma wordt besproken. Na een positief gesprek gaat het traject van start.
2

Persoonlijkheid- en kwaliteitenanalyse → wat kan ik?

Wij brengen je kwaliteiten, drijfveren en je persoonlijkheid in kaart middels een assessment. Samen met jouw coach ga je dieper in op de resultaten van dit assessment en krijg je inzicht in jouw drijfveren, persoonlijkheidsprofiel en je competenties.
3

Wat is mijn talent?

In deze sessie definiëren we jouw talent in één woord. Een talent is dat wat iemand onderscheid en wat iemand uniek maakt. Je wordt je bewust van je eigen manier van doen, waardoor je een betere inschatting kan maken waar je talent gevraagd wordt of wenselijk is.
4

Arbeidsmarktscan

Hoe benader je de arbeidsmarkt? Samen met je coach stel je een zoekprofiel op voor verschillende type functies, interessegebieden en trefwoorden. Ook stel je een lijst op van potentiele ondernemingen waar jij zou willen werken.
5

CV en Online presence

Nu je weet waar je kracht ligt en in welk werkveld je je wilt presenteren, besteden we aandacht aan het opstellen van een gericht CV en bespreken we de relevantie van jouw online presence. We zorgen ervoor dat jouw online zichtbaarheid in lijn is met hoe jij je wilt presenteren.
6

Effectief solliciteren → In gesprek komen met werkgevers, hoe pak je dat aan?

Vanuit een vacature of een droomwerkgever leer je hoe je effectief solliciteert, met het doel om aan tafel te komen. Hoe schrijf je een goede motivatie, hoe bereid je je voor en hoe presenteer je jezelf. Na deze sessie ga je zelf aan de slag, je hebt daarbij ruim gelegenheid om nog te sparren met je coach en gebruik te maken van zijn of haar netwerk en die van de organisaties die achter de coaches staan (People11, Nassau Group en ImpressiveGreenApple).
7

E-coaching / coaching to the job

Op het moment dat je concrete sollicitaties hebt lopen, is er ruimte voor persoonlijke begeleiding middels telefonische/online coaching (bv vijf keer een half uur). Deze contactmomenten kan je gebruiken om je voor te bereiden op een sollicitatie of juist het nabespreken daarvan.

Aanvullende sessies

- Keuze uit 6 aanvullende sessies met persoonlijke coach
- Na elke sessie ontvang je een korte samenvatting en een actielijst van je coach
- Doorlooptijd 8 - 12 weken

Ontslagverwerking

In deze sessie wordt stilgestaan bij jouw situatie. Hoe ga jij om met het verliezen van jouw baan en hoe geef je het een plek? Hoe kijk je naar de toekomst?

Persoonlijke effectiviteit

In deze sessie gaan we samen kijken naar jouw gedrag. Wanneer vind jij jezelf ineffectief? In welke valkuil stap jij steeds? Waar wil je vanaf? Je krijgt inzicht in jouw cirkelproces en krijgt handvatten hoe deze cirkel te doorbreken. Van inzicht naar resultaat!

Presentatietraining

Met een presentatiecoach kijk je naar hoe jij jezelf (onbewust) presenteert. Er wordt aandacht geschonken aan de bewustwording van houding, uitstraling, ademtechniek en het gebruik van je stem.

Sollicitatietraining

Samen met een acteur boots je ver-schillende situaties na. Denk aan een sollicitatiegesprek, een telefonisch vraaggesprek en het geven van een presentatie. Deze sessie wordt opgenomen. De te oefenen thema’s worden individueel afgestemd.

Insights Discovery

Voor deze sessie maak je de Insights Discovery vragenlijst. Vervolgens worden de resultaten besproken met een gecertificeerd Insights Discovery trainer. Je krijgt meer inzicht in jouw werkstijl en de impact daarvan op de omgeving. Ook leer je andere stijlen (kleuren) herkennen. Hierdoor krijg je meer regie in gesprekken, waardoor je kan sturen op jouw doel.

E-coaching / coaching to the job

Een extra sessie die aandacht besteedt aan persoonlijke coaching to the job. Deze contactmomenten (bv vijf keer een half uur) kan je gebruiken om concrete sollicitaties te bespreken of om andere vragen te stellen die naar voren komen tijdens het zoeken naar een nieuwe baan.

Coaches

Onze 6 ervaren coaches kunnen elk een geheel traject begeleiden, afhankelijk van de persoon die gecoacht wordt, matchen we de meest passende coach. Sommige coaches hebben meer ervaring in de praktijk van recruitment en selectie en hebben dus een brede kijk op de arbeidsmarkt, de kansen en mogelijkheden. Anderen hebben een ruimere achtergrond in coaching, training en ontwikkeling.

Ook hebben we coaches met een internationaal netwerk. Allen hebben ervaring met de dynamiek van solliciteren en arbeidsmarkt en allen hebben ervaring in het trainen, begeleiden en coachen.

Pia van Boven

Remy Rodenhuis

Sonja Koning

Jaimy Vlasblom

Irène Everaert

Elles van der Meer

Meer informatie?
Streep

Instrumenten, partners en keurmerken